Program 2022. október 21. 08:00

Októberi koncertek a zeneiskolában

Októberi koncertek a zeneiskolában
Két remek zenei programmal készül októberben a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola. Október 22-én, szombaton 17 órától a Mesterek és tanítványok című hangversenyre kerül sor, ahol tanárok és növendékek közös játékát élvezheti a közönség.



Kis-Fekete Vilmos, az iskola igazgatója elmondta, hogy mindig más-más témája van a szokásos tanári hangversenyeknek, amelynek változatosságáról az állandó szervező, Szeriné Bíró Ágnes gondoskodik. Idén is így lesz, remek és nagyon változatos repertoárral készülnek az eseményre, ahol egykori növendékek is hangszert ragadnak és újra mesterükkel lépnek a nagyközönség elé – tette hozzá. A Jankovszki Ferenc Koncertteremben rendezett eseményre szeretettel hívnak és várnak minden zenekedvelőt, az est háziasszonya Répa Mónika lesz.



Október 27-én, csütörtökön 17:30-kor szintén a zeneiskolába invitálják a közönséget. Ezúttal két művésznő, Nagy Enikő brácsán és Szokody Anikó zongorán vezeti be a gyermekeket a muzsika csodálatos világába. Az előadás célja, hogy már a kisgyermekkor zenével átitatott legyen, ebben nyújtanak segítséget a művészek. Szeretettel hívnak és várnak olyan családokat, ahol óvodás-, iskoláskorú gyermek van, illetve minden zenekedvelő érdeklődőt.

Z. A.
                  

Kövessen minket a Facebookon is!