Helyi hírek 2022. október 23. 14:00

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 30. vasárnap – 2022. október 23.

1. Októberben, hétköznap az esti szentmise után, szombaton és vasárnap az esti szentmise előtt ¼ 5-től imádkozzák a Rózsafüzért a templomban.

2. A Szent József közösség következő találkozója október 24-én, hétfőn lesz a Szent István Közösségi Házban.

3. Október 30-án, jövő vasárnap a ½ 11-kor kezdődő szentmisében tarjtják a jubiláló házaspárok közös hálaadó szentmiséjét. Kérik, hogy a házassági évfordulójukat ünneplő párok jelentkezzenek a plébánián.

4. Ugyancsak október 30-án, az este 5 órakor kezdődő szentmise után megbeszélés lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek szüleinek.

5. Lejár a képviselő-testület megbízatása. Az új testület tagjaira bárki javaslatot tehet a templomi padok mögötti asztalon lévő ajánlóívek kitöltésével. A kitöltött íveket kérik az ott lévő dobozba október 30-áig visszavinni.

6. A sírszenteléseket november 1-jén végzik délután 2 órától a Felsőtemetőben, 3 órától pedig az Alsótemetőben. Akik szeretnék elhunyt hozzátartozóik síremlékét megszenteltetni, jelentkezzenek a plébánián.

7. Zarándokvonatot indít a csíksomlyói búcsúra a Misszió Tours Utazási Iroda. Tájékoztató plakát a templomi hirdetőtáblán olvasható.
                

Kövessen minket a Facebookon is!