Helyi hírek 2014. november 17. 12:25

Köszönet a segítőknek

Képgaléria
Köszönet a segítőknek
Óriási örömhírt osztottak meg velünk Török Jánoska szülei: fiuk két éve rohammentes. Az epilepsziás rohamok elmaradásában Jánoska édesanyja szerint meghatározó szerepe van a talpmasszázsnak – amit ő maga megtanult, hogy rendszeresen biztosítani tudja fiának – és azoknak a táplálék-kiegészítőknek, amelyeket az összegyűjtött kupakok leadásából befolyó pénzből vásárolnak meg.

Mint arról már több alkalommal írtunk, a 14 éves Jánoska középsúlyos értelmi fogyatékos, a szakmailag megalapozott kilátások szerint önálló életvezetésre soha nem lesz képes. Családja és az őt fejlesztő pedagógusok azt szeretnék elérni, hogy minél több hétköznapi tevékenységre legyen önállóan képes.

Jánoska édesanyja abban kérte a segítségünket, hogy köszenete eljusson mindazokhoz, akik kupakkal, adománnyal, jókívánsággal törekszenek jobbá tenni fiuk mindennapjait. A műanyag kupakok gyűjtése - amiért egy helyi műanyag-feldolgozó kilónként 80 forintot ad a szülőknek – folyamatos a félegyházi és kecskeméti Spar Áruházakban, Kiskunfélegyházán az ÉNÓ-ban a mozi mögött, a városi könyvtárban, a művelődési házban, Kecskeméten a Piarista Általános Iskolában és a család lakcímén, a Jász utca 14/a alatt. Nagyobb mennyiségért Félegyházán el is mennek a szülők.

Bármilyen további információval örömmel állnak rendelkezésre Jánoska szülei a 06-70/773-1506-os telefonszámon.

T. T.

Fotó: Kürti László

Kövessen minket a Facebookon is!