Helyi hírek 2022. október 30. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi 31. vasárnap – 2022. október 30.

1. A hét ünnepei: hétfőn Boldog Romzsa Tódor püspök és vértanú emléknapja, kedden Mindenszentek főünnepe, szerdán Halottak Napja, pénteken Borromeo Szent Károly püspök emléknapja, szombaton pedig Szent Imre herceg ünnepe lesz.

2. Hétfőn este 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban, majd utána 18.30-tól a Szent József Kör találkozója.

3. November 1-jén, kedden, Mindenszentek főünnepén és november 2-án, szerdán, Halottak napján sírszentelésre van lehetőség, amit a plébánián vagy a sekrestyében tudnak jelezni. November 1-jén, 14 órakor a Felsőtemetőben, 15 órakor az Alsótemetőben, 2-án, Halottak napján mindkét temetőben 15 órakor lesz lehetőség a sírok megszentelésére. Mindkét napon fél 7-kor, 8 órakor és este 18 órakor is lesz szentmise. A Kalmár-kápolnában most vasárnap a 16 órai szentmisét követően van lehetőség sírszentelésre.

4. A héten lesz elsőpéntek, 24 órás szentségimádást tartanak reggel 6 órától, a férfiak zarándoklata Pálosszentkútra délután 5 órakor indul az Ótemplomtól.

5. November 5-én, szombaton 16 órakor Őszi Kórustalálkozó lesz a templomban a Zenebarátok Kórusa szervezésében, amelyre mindenkit nagy szeretettel hívnak és várnak. Részletek a plakáton olvashatóak.

6. Jövő évi kalendárium és naptár kapható a templomi hátsó asztalnál, a sekrestyében és a plébánián.
                                    

Kövessen minket a Facebookon is!