Helyi hírek 2022. október 30. 10:00

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 31. vasárnap – 2022. október 30.

1. Az óraátállítás nem érinti a templom miserendjét.

2. Most vasárnap, az este 5 órakor kezdődő szentmise után megbeszélés lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek szüleinek. Hívják és várják őket.

3.
Lejár a képviselő-testület megbízatása. Az új testület tagjaira bárki javaslatot tehet a templomi padok mögötti asztalon lévő ajánlóívek kitöltésével. A kitöltött íveket kérik az ott lévő dobozba ma, 30-án estig visszavinni.

4. November 1-je, Mindenszentek napja kötelező, parancsolt ünnep, ezért kedden reggel 7-kor, délelőtt 9-kor és ½ 11-kor, valamint este 5 órakor lesz szentmise, az esti szentmisét minden az elhunytakért ajánlják fel.

5. A sírszenteléseket november 1-jén, kedden délután 2 órától a Felsőtemetőben, 3 órától pedig az Alsótemetőben végzik. Akik szeretnék elhunyt hozzátartozóik síremlékét megszenteltetni, jelentkezzenek a plébánián.

6. November 3-án, csütörtökön délután 4 órakor szentségkitétellel csendes szentségimádás kezdődik papi és szerzetesi hivatásokért.

7. Az október 22-i zarándoklatról készült fényképek és videofelvétel megnézhető az egyházközség Facebook-oldalán, amelyeket Kis Szabó László készített.

8. Zarándokvonatot indít a csíksomlyói búcsúra a Misszió Tours Utazási Iroda. Tájékoztató plakát a templomi hirdetőtáblán olvasható.
          

Kövessen minket a Facebookon is!