Program 2022. november 4. 14:00

Rémesen jó műsorral készül szombaton a Silver Step Táncstúdió

Rémesen jó műsorral készül szombaton a Silver Step Táncstúdió
Rémeket és zombikat felvonultató halloween-i produkcióval készül november 5-én, szombaton a Petőfi-téren a Silver Step Táncstúdió. A 18 órakor kezdődő műsornak szerves része lesz a közönség, hiszen több helyszínen folyik a tánc, amit a nézőknek követniük kell ahhoz, hogy láthassanak minden mozzanatot az előadásból.

Kovács Sándor, a stúdió művészeti vezetője elmondta, hogy már augusztusban, az utolsó nagy fellépésükön megfogalmazódott benne a gondolat, hogy a következő show témája a Halloween lesz. A rezsiválság miatt rendhagyó módon kellett megoldani a fellépést, amit végül a Petőfi-téren valósítanak meg egy nagyműsor keretében. A tér plusz lehetőséget kínál és a közönséget is bevonják a produkcióba, így minden szempontból páratlan estének lehetünk tanúi. Nem a teljes táncstúdió lép fel, a tini korosztálytól felfelé láthatunk táncosokat, ezúttal a manó, a gyerek1 és a gyerek2 csoportok csupán a fináléban vesznek részt. Az említett záró tánc Michael Jackson: Thriller című dalára készül, amelyben a közönséget is szívesen látják.



Megtudtuk, hogy az ijesztő sminkek is teljes mértékben házon belül készülnek, a csoport kreatívabb tagjai sajátították el ezt a tudást az évek folyamán.

Végezetül Kovács Sándor elárulta, hogy a szombati fellépés után karácsony előtt egy szerényebb eseményt terveznek, de már gőzerővel készülnek a 2023-as Valentin napra, ahol újra nagyműsorral szeretnének a közönségnek kedveskedni.

Z. A.
          

Kövessen minket a Facebookon is!