Sport 2022. november 12. 15:00

Magyar Bajnokságon bunyóztak

Képgaléria
Magyar Bajnokságon bunyóztak
A legmozgalmasabb versenysorozaton vannak túl a Kiskunfélegyházi Papp László Ökölvívó Akadémia növendékei: az U12, Serdülő és Junior Ökölvívó Magyar Bajnokságon.

Az említett megmérettetésen a következő eredmények születtek:

Gondi Alexander Achilles 30 kilogrammban, Mészáros Dominika Rita 65 kilogrammban, U 12-es korosztályban ellenfél nélkül nyertek.

Ramocsa Virág, serdülő női korcsoportban, 51 kilogrammban sajnos alul maradt egy nagyon jó mérkőzésen, értelmetlen bírói döntés miatt 7. helyezést ért el.

Serdülő korcsoport:

Palotás Róbert 48 kilogrammban technikai KO-val vereséget szenvedett, így búcsúzott az első versenynapon. A növendék a legjobb tudása mellett nagyon jó teljesítményt nyújtott, remekül fejlődik.

Rácz Dániel György 3. helyezést ért el, első mérkőzését meggyőző fölénnyel egyhangú pontozással megnyerte, a második mérkőzésén egyhangú pontozással kikapott. Nem játszott alárendelt szerepet.

Rácz Alex 50 kilogrammban a 8 induló között az első mérkőzését meggyőző fölénnyel nyerte, a második mérkőzés első menete döntő fölénnyel megvolt, ám a döntő mérkőzést sajnos elveszítette.

Rácz Márkó 60 kilogrammban, junior kategóriában 13 induló között sajnos az első mérkőzését elveszítette annak ellenére, hogy mindent megtett a győzelemért. Egy nála sokkal képzettebb ökölvívóval szemben maradt alul, kemény mérkőzés végén egyhangú pontozással veszített.

Ramocsa Sándor vezetőedző elmondta, hogy először is szeretné megköszönni a felkészülésben nyújtott segítséget, és az áldozatos, odaadó munkájukat Seres Attilának és Nagy Tibornak. Nélkülük nem sikerült volna ilyen szép az eredményeket elérniük. Hozzátette: mindenki nagyon becsületes, sportszerű küzdelmet mutatott. Felismerték azt, hogy kinek, miben kell még fejlődnie.

Szép volt lányok, fiúk! Hajrá Papp László Ökölvívó Akadémia!

Z. A.
           

Kövessen minket a Facebookon is!