Sport 2022. november 15. 19:00

Kevés hiányzott a győzelemhez

Kevés hiányzott a győzelemhez
Nyíregyházán játszotta soron következő bajnoki mérkőzését a Félegyházi Térségi Sportiskola U16-os fiú csapata, november 13-án, vasárnap. A házigazdákkal az elmúlt években többször is megmérkőztünk, az eddigi találkozók során – bár voltak szoros mérkőzések is – egyszer sem sikerült nyerni.

Jól indult számunkra a mostani összecsapás. Lendületes játékkal tíz perc után 8 pontos előnyt dolgoztunk ki, ami a félidőre is megmaradt. A harmadik negyed gyengébb védekezése (22 kapott pont) után a hazaiak átvették a vezetést és előnyüket meg tudták tartani a mérkőzés végéig.

Egy szerkezetileg kifogástalan, jól képzett csapat otthonában szenvedtünk 5 pontos vereséget vasárnap. A játék képe alapján azonban akár fordított eredmény is születhetett volna. A mindvégig sportszerű mérkőzésen néhány perc védekezésbeli rövidzárlata, illetve az utolsó negyedben kihagyott közeli dobások vereséghez vezettek, viszont a sok pozitív mutató biztató a jövőt illetően. Játékosaim továbbra is megbízható, állandó teljesítményt nyújtanak, a sorozatterhelést egyelőre jól bírják. A 18 támadó lepattanónk pedig agresszivitásunkat jelzi az ellenfél palánkja alatt is. Újabb, eddig pontszegényebb játékosunk villantotta meg képességeit, remélem, önbizalmát is erősítve ezzel. Haladunk tovább a fejlődés útján. Büszke vagyok a fiúk teljesítményére!


„C” csoport

Nyíregyházi Sportcentrum – Félegyházi TSI: 68 – 63
(14:22, 18:17, 22:13, 14:1)


Helye: Nyíregyháza, Bencs László sportcsarnok

FTSI: Farkas 17/3, Abonyi 14/6, Várkonyi 12/12, Bán 7/3, Horváth 4, Trifont 3/3, Kósa 2, Seeberger 2, Kapus 2, Bozó.

E hét vasárnap újabb idegenbeli mérkőzés vár a fiúkra, hiszen Pécsre utaznak a PVSK/A csapatához. A mérkőzés 14:30-kor kezdődik a Szamosi Nándor Sportcsarnokban.

Simon Zoltán
Félegyházi TSI – szakmai vezető

                   

Kövessen minket a Facebookon is!