Kultúra 2022. november 27. 14:00

Nyitva a Holló-kör műhelye szombatonként

Képgaléria
Nyitva a Holló-kör műhelye szombatonként
Nyitott műhelyébe várja az érdeklődőket advent szombatjain a Holló László Képzőművész Kör – tudtuk meg Kis László titkártól.

Hozzátette: igény merült fel ügyes kezű városlakóktól, akik szívesen vennének részt alkotónapokon, hogy szervezzenek ilyen alkalmakat. Így rendezik meg az adventi szombatokon a Holló-kör galériában a nyitott műhely eseményeket, amikor egy-egy eljárásra, technikára fókuszálva kipróbálhatják magukat a vállalkozó kedvűek. Akvarell, pác, diópác, grafika, selyemfestés is helyet kap a programok között, amelyeket délelőtt 9 és délután 5 óra között valósítanak meg.

Az elmúlt hétvégén a Holló László Képzőművész Kör grafikai szakkörének foglalkozása volt, Tóth Tamás vezetésével. Tamás hidegtűnyomatok és monotípiák készítésének rejtelmeibe avatta be az érdeklődőket. Ahogy fogalmazott: csakúgy, mint a kötögetésnél, teljes kikapcsolódást nyújt az alkotás, ahol még az is garantált, hogy a mobiltelefonok sem kerülnek elő a táskából.

A következő szombatokon selyemfestés, valamint ceruza- és szénrajz műhelyfoglalkozásokon vehetnek részt. Szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Z. A.
            

Kövessen minket a Facebookon is!