Helyi hírek 2022. december 1. 17:30

Jótékonysági edzések is segítik a rászoruló családokat

Jótékonysági edzések is segítik a rászoruló családokat
Mint arról korábban beszámoltunk idén is elindult a „Legyen minden üres tányér tele étellel és szeretettel „elnevezésű jótékonysági akció, amelyet a Torony ABC és az önkormányzat szervezésében harmadik éve valósítanak meg.

Bajzák-Csikós Ágnes, az esemény életre hívója és koordinátora elmondta, hogy idén is a Torony ABC-ben kihelyezett kosárba tehetik a segíteni szándékozók a tartósélelmiszer-felajánlásokat, illetve a város több pontján elhelyezett perselyekbe pedig anyagilag is hozzájárulhatnak. Hozzátette: egyre több megkereséssel találkozik, a kezdeményezés kezdeményezést szül. A perselyeket kihelyezték a Sirius Clubban, a Heni Virágszalonban, a Center Gymben, a Bubu Teázóban és a Wod Factoryban is.

Megtudtuk, hogy a Wod Factory tulajdonosa, Nagy Viktor a persely elhelyezésen kívül december 7-én, szerdán jótékonysági edzésnapot tart. Ennek értelmében felajánlja az aznapi csoportos edzések jegyeinek árát a jótékony cél érdekében. Nagy Viktor elmondta, hogy tartós élelmiszereket is várnak azon a napon a terembe, ha valaki még ilyen módon is segítene.

A jótékonysági edzések a következő időpontokban lesznek:
8:00 – 9:15,
16:00 – 17:00,
17:00 – 18:00,
18:15 – 19:15,
19:30 – 20:30 óráig.

Bejelentkezés a következő linken, regisztráció után lehetséges:
www.linktr.ee/wodfactory

További információ a terem Facebook-oldalán: www.facebook.com/wodfactory2020

Z. A. 
                     

Kövessen minket a Facebookon is!