Helyi hírek 2022. december 2. 08:00

A városon kívül környékbeli településekről is érkeznek sütemények

A városon kívül környékbeli településekről is érkeznek sütemények
Kiskunfélegyháza mellett Petőfiszállás, Pálmonostora, Fülöpjakab és Gátér is csatlakozott a jótékonysági sütivásárhoz, a települések is sok tálca finomságot kínálnak, hogy az esemény minél sikeresebb legyen– tudtuk meg Bajzák Andrea szervezőtől.

Hozzátette: nagyon sok helyről érkezett máris ígéret a süteményeket illetően, ismét egy nagyon szép összefogás van kibontakozóban. Kürtösi Zoltán, aki maga is kezdeményezett korábban jótékonysági gyűjtést, úgy döntött, hogy kétkezi segítségét is felajánlja az eseményen: Zoli süteményt is árulni fog. Személyes ismeretség fűzi az egyik kislányhoz, Lillához, akit rendszeresen kezel.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, becsületkasszás sütivásárt szervez az önkormányzat két munkatársa, Kovácsné Nagypál Anita és Bajzák Andrea, amire süteményfelajánlásokat várnak december 6-án, reggel 7 órától a Tourinform irodába. Az esemény két helyszínen zajlik majd: a piac főbejáratánál 8-tól 12 óráig és a városháza előtt 8-tól 17 óráig, a rendezvény fővédnöke, dr. Ónodi Izabella.

A két kislány, Izabella és Lilla mindennapjait, a fejlesztéseit segíteni hivatott az esemény, ahol édes vagy sós sütemények készítésével járulhatunk hozzá, hogy minél több pénz összegyűljön.

Z. A.
                   

Kövessen minket a Facebookon is!