• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • A csoport második legjobbját is legyőzték az FTSI kadet fiú kosárlabdázói
Sport 2022. december 5. 11:00

A csoport második legjobbját is legyőzték az FTSI kadet fiú kosárlabdázói

A csoport második legjobbját is legyőzték az FTSI kadet fiú kosárlabdázói
A C csoport második legeredményesebb csapata, a 7 mérkőzésből 6 győzelmet elérő Óbudai Kaszások A csapata látogatott hozzánk december 4-én, vasárnap a Constantinum sportcentrumba.

Régi ismerőseink a Kaszások, hiszen még a serdülő időkből ered sportbarátságunk. Akkor is, illetve az októberi odavágón is ők diadalmaskodtak, tehát volt ami „fűtse vágyainkat”. Álomszerűen kezdődött számunkra a mérkőzés. A nagy előny a második negyedre is megmaradt, így 16 pontos előnnyel zártuk a félidőt. A folytatásban kicsit alább hagyott a lendület, de így is tudtuk tartani előnyünket, amely a mérkőzés végéig nem változott. Nagy volt az ünneplés, hiszen egy nagyon jó csapat ellen tudtunk nyerni.

Egy újabb komoly, nagy egyesület ellen kellett mérkőznünk. A felkészülésünk jól sikerült, bár voltak betegeink, akik nem teljesen egészségesen, de vállalták a játékot. Az első félidőben nagy volt a lendület, a sok jó döntés mellett azért akadtak hibák is. A második félidő a koncentrációról szólt. Láthattuk, van még fejlődési lehetőség. Az akarat, a siker vágya azonban kétségtelenül benne volt a fiúkban, csapatként működtek az utolsó dudaszóig. A hibákból tanulunk, a győzelmekből merítjük az erőt, az energiát. Köszönjük, hogy ilyen sokan ünnepeltek tegnap velünk. A fiúk, a csapat a legszebb ajándékkal köszöntötte fel segítőmet, Ficsór Mihályt, aki ma ünnepli születésnapját. Isten éltesse őt is sokáig! Ellenfelünknek további sikereket kívánunk, sportszerű csapatot és edzőpárost ismertünk meg személyükben.


Nemzeti fiú kadet bajnokság
„C” csoport
Félegyházi TSI – Óbudai Kaszások/A 82:64
(27:9, 19:21, 14:13, 22:21)

Ideje: december 4., vasárnap, 17:00
Helye: Kiskunfélegyháza, Constantinum sportcentrum

FTSI: Abonyi 22/6, Farkas 21/6, Kósa 19/3, Bán 10, Várkonyi 8/6, Kincses 2, Horváth, Trifont, Kószó, Kapus, Seeberger, Bozó.

Csütörtökön újabb bajnoki mérkőzés vár a fiúkra Budafokon, majd pénteken a csapatunk egy része B33-as mérkőzéseken vesz részt Kecskeméten.

Budafok – Félegyházi TSI
Ideje: december 8., csütörtök 17:45
Helye: Budafok, Rózsakerti Demjén István Református Gimnázium


Simon Zoltán
Félegyházi TSI – szakmai vezető

               

Kövessen minket a Facebookon is!