Helyi hírek 2022. december 6. 12:35

Délután 5 óráig még lehet süteményt vásárolni Lilla és Bella javára

Képgaléria
Délután 5 óráig még lehet süteményt vásárolni Lilla és Bella javára
Ma reggel 8 órától gyűjtenek az önkéntesek a két beteg kislány, Lilla és Bella javára megrendezett becsületkasszás sütivásáron.

A sütemény felajánlások kora reggeltől érkeztek Kiskunfélegyházán túlról is. Többek között Petőfiszálláson, Gátéron, Bugacon gyúrtak, dagasztottak, kevertek az áldottkezű asszonyok, hogy jól bevált, titkos receptjeik finomságaival ismét bizonyítsák szívük kifogyhatatlan szeretetét, de a Móra Ferenc Gimnázium tanárai és tanulói, és felsorolhatatlanul sok háziasszony is rengeteg finomsággal készült.

Aki ma süteményt vásárol a városháza, vagy a piac előtt fellelhető árusító helyeken, nem üres kalóriákat, hanem ébren töltött éjszakai órákat, hajnali kelést, felajánlott fáradozást vesz. A becsületkasszánál pedig nem pénzt, hanem együttérzést ad cserébe. Így tettek többek között a borítékkal érkező félegyházi tűzoltók, a piaci termelők és más közösségek, magánemberek is.

A süteményellátás folyamatos. Süteményt vásárolni 17 óráig lehet. A befolyó pénz az utolsó fillérig a két kislány gyógyulását fogja szolgálni.

Aki valamilyen okból nem tud a vásáron részt venni, de szeretné Lilla és Bella gyógyulását támogatni, az megteheti a Sorsocskák Alapítvány számlaszámára utalt összeggel. Részletek a plakátokon.

T. T. 
              

Kövessen minket a Facebookon is!