Program 2022. december 6. 15:00

Ismét Félegyházán Pusker Júlia

Ismét Félegyházán Pusker Júlia
Újra Kiskunfélegyházán köszönthetjük a kiváló hegedűművészt, Pusker Júliát. Ezúttal december 8-án, csütörtökön 17 órától ad hangversenyt a Balázs Árpád Művészeti Iskola Jankovszki Ferenc Koncerttermében. A program ingyenes, minden zenekedvelőt szeretettel várnak.

Kis-Fekete Vilmos, az intézmény igazgatója korábban elmondta, hogy akik figyelemmel kísérik az iskola hangversenyeit, ismerhetik a művésznőt, hiszen több alkalommal adott koncertet az iskola meghívására. Hozzátette: abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy édesapja, Pusker Imre az intézmény tanára, így amikor Pusker Júlia Magyarországon koncertezik, rendszerint előtte Kiskunfélegyházán is hallhatja a közönség.

Pusker Júlia zenész családban született, hegedülni 5 évesen kezdett. Tanulmányait a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, majd a londoni Royal Academy of Music hallgatójaként végezte Kokas Katalin, Kertész István, majd Pauk György osztályában.

                  
Európa-szerte olyan fesztiválokon és mesterkurzusokon vett részt, mint a Besançon Zenei Fesztivál, az IMS Prussia Cove, a Holland Music Session, Kronberg Akadémia és a Santander Fesztivál Akadémia.
                  

Kövessen minket a Facebookon is!