Kultúra 2022. december 15. 17:30

Kultúrsarok – Az ünnepi hangolódás

Kultúrsarok – Az ünnepi hangolódás
Az utóbbi évek korlátozásai után ismét régi fényében tér vissza a Hangolódó, a Móra Ferenc Művelődési Központ jótékonysági karácsonyi műsora.

A karácsony közeledtével nem csupán a környezetünk, hanem mi magunk is az ünnepi fények és zenék bűvöletébe kerülünk. Az ünnepi készülődés természetesen nagyon sokféle módon történhet, amelyhez mi, a Móra Ferenc Művelődési Központ dolgozói is szeretnénk egy meghitt estével hozzájárulni. A Hangolódó nevet viselő karácsonyestünk még 2016-ban indult útjának egy egyszerű ötletből: egy olyan programot szerettünk volna létrehozni, ahol együtt, békés és otthonos környezetben tudunk átszellemülni és ráhangolódni a közelgő ünnepekre. A program több éves sikerében azonban visszaesést hozott az elmúlt időszak világjárványa és korlátozásai, amik az otthonokba száműzték a családokat és baráti társaságokat.

Az idei év azonban változást hozott. Örömmel tudatjuk, hogy a Hangolódó ismét régi meghittségében tér vissza intézményünkbe december 16-án, pénteken 18 órakor. A jótékonysági est fellépői a hagyományokhoz híven idén is városunk kulturális és zenei köreiből jönnek el Önökhöz, hogy énekükkel, zenéikkel és verseikkel szebbé tegyék estéjüket a közelgő karácsony jegyében. Fellépőink az este folyamán: Almási Emerencia, Doroghy Eszter, Fekete Zoltán, Fliszár Dóri, Jankovszki Réka, Kapus Diána, Kovács-Csonka Szilvia, Majoros-Tóth Judit, Nagy Bianka, Nagyapáti Anita, Patyiné Gulyás Réka, Dr. Rekedt Gréta, Sövény Tibor, Vígh-Doroghy Zsuzsanna és Vígh Csaba.

Az est jótékonysági jellegéből adódóan a program ideje alatt befolyt összeget a Móra Ferenc Művelődési Központ működési költségeire fordítjuk a 2023-as évben.

Szeretettel várunk mindenkit erre a meghitt estére!
                    

Kövessen minket a Facebookon is!