Sport 2022. december 9. 16:00

Magabiztos győzelem Budafokon

Magabiztos győzelem Budafokon
A C csoport utolsó helyezett csapatához, a budafoki fiúkhoz utaztunk az FTSI U16-os fiú kosárlabdázóival december 8-án, csütörtök este. A félegyházi mérkőzést nagy különbséggel nyertük, így reális esélyünk volt a visszavágón is. Ellenfelünket ezen az estén betegségek is sújtották, de így is sportszerűen részt vettek és az utolsó dudaszóig becsülettel küzdöttek.

A szombatról előrehozott mérkőzésen szerettük volna tovább folytatni jó teljesítményünket. Hamar kiderült, hogy a két csapat most nincs egy szinten. Minden játékosom egyforma játékpercet kapott és éltek is a lehetőséggel. Sok szép dolgot láttunk, ugyanakkor néhány dologban még mindig nem tudunk előrébb lépni, erre még komolyabb hangsúlyt kell fektetnünk. Hozzáállásban a fiúk dicséretet érdemelnek, egy pillanatig sem vették félvállról a mérkőzést, mindvégig magas szinten koncentráltak. Ellenfelünknek köszönjük a sportszerű játékot, a legjobbakat kívánom nekik.

Nemzeti fiú kadet bajnokság, C csoport
Budafok – Félegyházi TSI: 23 – 145
(6:53, 3:32, 6:32, 8:28)
Helye: Budafok, Rózsakerti Demjén István Református Gimnázium

FTSI: Abonyi 47/6, Kósa 31/3, Várkonyi 18/3, Kószó 12, Farkas 11/3, Bán 11/3, Horváth 7, Seeberger 3/3, Bozó 3/3, László 2.

A jövő vasárnapi, Körmend elleni hazai mérkőzést ellenfelünk kérésére elhalasztjuk január 25-ére, így a 2022-es év utolsó mérkőzésére december 21-én, szerdán, Baján kerül sor.

Simon Zoltán
  vezetőedző
             

Kövessen minket a Facebookon is!