Sport 2022. december 10. 09:00

Adventi záró íjászverseny Füzesgyarmaton

Képgaléria
Adventi záró íjászverseny Füzesgyarmaton
Öt Koppány íjász utazott el az év záróversenyére Füzesgyarmatra, december 3-án, szombaton. A barátságtalan ködös idő megnehezítette az utazást, de még éppen megfelelő időben érkeztek a teremíjász versenyre. A hatalmas létszámban összegyűlt íjászokat igazi Mikuláshangulat fogadta, ahol 15-18 méterre letett rajzolt célokra lőve bizonyították felkészültségüket. A csapatot vezető Marika úgy jellemezte a pályát, hogy a Turulmezőhöz hasonlítható, egysíkú célokkal, tehát egy jó edzőmeccsnek számított, hangos zenével színesítve.

Eredményeink a következők

Balanyi Sándor vadász íjával 571 pontot ért el, ami 79,3%-os teljesítmény, ez a felnőtt mezőnyben csak a 13. helyre volt elég.

Bicskeiné Mária 533 pontot lőtt, azaz 74%-ot a modern pusztai íjával. Ez a teljesítmény a 3. dobogós helyezést eredményezte a szenior hölgyek között.

Zoboki Csenge a kadet hölgyek között vadász íjával 498 pontot lőtt (69,2%). Csenge a dobogó legfelső fokára léphetett.

Varga-Bene Olívia gyermeklány korosztályban vadász íjával 388 pontot gyűjtött, ami 53,9%. Korosztályában aranyérmet nyert.

Tiszteletbeli Koppányként Bicskei István is részt vett a versenyen, aki 401 pontot elérve, 55,4%-on végzett, ez a 21. helyhez volt elég a szenior férfiak mezőnyében, modern pusztai íjával.

Ezúton szeretnék minden érdeklődőnek, eredményeinket figyelemmel követőnek, mindenkinek Áldott Karácsonyi Ünnepeket Kívánni!

Dinnyés Gyula
Koppány íjász
              

Kövessen minket a Facebookon is!