Helyi hírek 2022. december 11. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Advent 3. vasárnapja – 2022. december 11.

1. A hét ünnepei: kedden Szent Lúcia szűz és vértanú emléknapja, szerdán Keresztes Szent János áldozópap és egyháztanító emléknapja lesz.

2. Az adventi szent időben továbbra is várják a testvéreket minden hétköznap a rorate (hajnali) szentmisékre, reggel 6 órára. A szentmisék alatt gyónási lehetőség lesz.

3. Hétfőn este 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban, várják szeretettel a testvéreket.

4. Kedden este 18.45-től bérmálási felkészítő lesz a közösségi házban.

5. December 13-án, kedden Fatimai napot tartanak, délben ünnepi szentmisét mutatnak be a családokért és a Fatimai Szűz tiszteletére. Előtte fél 12-től a rózsafüzért imádkozzák. A Mária Tisztelők Köre betegség miatt decemberben és januárban nem tart találkozót.

6. December 17-én, szombaton reggel 8 órától takarítjuk a templomot, várunk mindenkit, aki szeretne segíteni!



7. ADVENTI PROGRAMOK: Advent 4. vasárnapján a templomi és a családok otthoni kis betlehemeit szentelik meg a 9 és a 18 órai szentmisék végén.



8. A templom karácsonyi díszítésére a középen elhelyezett perselyben gyűjtenek, illetve tovább folytatódik a „Fogadj örökbe egy karácsonyfát!” akció. Részletek a plébánia irodáján.

9. Hálásan köszönik mindazok adományait, akik az idei tartósélelmiszer-gyűjtés során támogatták a rászorulókat és segítették a Karitász csoport munkáját. Több, mint 100 családot tudnak idén támogatni.

10. A karácsony előtti betegellátás az utolsó héten lesz, kérik, hogy akiknek családtagja szeretné otthonában elvégezni szentgyónását és szentáldozását, a sekrestyében vagy az irodában jelentkezni szíveskedjen.

11. A Karácsonyi Pásztorjátékot mutat be az ifjúsági csoport december 24-én, szombaton 15 órakor és 23 órakor. Mindenkit szeretettel várnak.
         

Kövessen minket a Facebookon is!