Helyi hírek 2022. december 11. 10:00

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Advent 3. vasárnapja – 2022. december 11.

1. A Zenebarátok Kórusa most vasárnap délután 4 órától tartja adventi koncertjét templomunkban. Ezért elmarad a Rózsafüzér-társulat találkozója.

2. Az adventi időben hétköznaponta csak reggel 6 órakor tartanak szentmisét.

3. December 17-én, szombaton délután 5 órakor a 4. adventi gyertyát gyújtják meg a városháza előtt. A szervezők mindenkit szeretettel várnak.

4. Adventi lelkigyakorlatos beszédek lesznek a templomban a következő héten, csütörtökön, pénteken és szombaton az esti szentmisében. A beszédeket Gyirán Péter kiskunhalasi káplán atya mondja. Kérik a kedves híveket, a lelkigyakorlat alatt végezzék el karácsonyi szentgyónásukat.

5. A Batthyány iskola december 16-án, pénteken délután ½ 4-től tartja adventi koncertjét a templomban. Mindenkit szeretettel várnak.

6. Betlehemkészítő pályázatot hirdettek. Bárki pályázhat tetszés szerinti anyagból készített betlehemmel. Az elkészített pályaműveket december 20-áig kérik bevinni a plébániára.

7. December 21-én, szerdán keresik fel azokat az időseket és betegeket, akik nem tudnak elmenni a templomba a karácsonyi ünnepek alatt. Kérik, hogy jelentsék be őket a sekrestyében vagy a plébánián, hogy ők is elvégezhessék szentgyónásukat és szentáldozáshoz tudjanak járulni.
               

Kövessen minket a Facebookon is!