Helyi hírek 2022. december 18. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Advent 4. vasárnapja – 2022. december 18.

1. Advent utolsó hetében továbbra is várják a testvéreket hétköznap a rorate szentmisékre, reggel 6 órára. A szentmisék alatt gyónási lehetőséget kínálnak. Az utolsó hajnali szentmise december 24-én, szombaton reggel lesz.

2. Hétfőn este 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban, várják szeretettel a testvéreket!

3. A templom karácsonyi díszítésére a középen elhelyezett perselyben gyűjtenek, illetve tovább folytatódik a „Fogadj örökbe egy karácsonyfát!” akció. Hálásan köszönik az eddigi felajánlásokat és támogatást!

4. A karácsony előtti betegellátás a jövő héten lesz, kérik, hogy akiknek beteg vagy idős családtagja szeretné otthonában elvégezni szentgyónását és szentáldozását, a sekrestyében vagy az irodában jelentkezni szíveskedjen.

5. December 24-én, szombaton a karácsonyi Pásztorjátékot 15 órakor és 23 órakor mutatja be az ifjúsági csoport. Várnak mindenkit szeretettel az előadásokra. 16 órakor előesti szentmisét tartanak, majd éjfélkor ünnepi szentmise lesz Jézus Krisztus születése tiszteletére.

6. December 25-én és 26-án vasárnapi, ünnepi miserend lesz a templomban.

7. A két ünnep között, december 27-étől 29-éig csak reggel 7 órakor lesz szentmise, az iroda ezekben a napokban csak délelőtt tart nyitva.

8. December 30-án, pénteken lesz a Szent Család ünnepe, a reggel 7 órai és a 18 órai szentmisék után külön áldásban is részesítik a családokat.

9. December 31-én, szombaton az év végi hálaadás 16 órakor kezdődik. Január 1-je, újév ünnepe vasárnapra esik, ezért vasárnapi miserend lesz.

10. Az ünnepek miserendje a hirdetőtáblán lévő plakáton is olvasható.
                              

Kövessen minket a Facebookon is!