Helyi hírek 2022. december 20. 17:30

Kiszállították a tartósélelmiszer-csomagokat

Képgaléria
Kiszállították a tartósélelmiszer-csomagokat
Kiszállították december 20-án, kedden a Torony ABC és Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatának közös szervezésében megvalósult jótékonysági gyűjtés csomagjait.

A körülbelül 20 ezer forint értékű tartósélelmiszer-csomagok mellett a Dél-100 Kft. által felajánlott 10 ezer forint értékű vegyiáru-csomagot is eljuttatták az 55 rászoruló családnak a szervezők. A szállításban a Mezőőri Szolgálat munkatársai segítettek.

Bajzák-Csikós Ágnes három éve álmodta meg a jótékonysági akciót, ami mára már jóval kinőtte magát a város határain. Az önkormányzattól Bajzák Andrea ifjúsági referens segíti a munkát, így az élelmiszercsomagok garantáltan olyan helyre kerülnek, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

A szervezők köszönetet mondanak a következő főtámogatóknak:
Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Dél-100 Kft., Félegyházi Pékség, Jó-Rétes Kft., Univer, Sirius Club, Center Gym, Textilkedéseim, P&P Pékáru, Vacsi Nagykereskedelem, Szuperinfó, Wod Factory, Marton Húsüzem, Jörg és Katus Kenyér Kft, InfraslimX, Kunsági Éden, Zolinho Egészségsziget, Marillen Kft., Fornetti Kft., Kreatív Dekor Kft., Szentkúti Tej, Mogyi, Rádió Smile, Bubu Teázó, Heni Virágszalon, Kovács Gergely, Borbás Ferencné, Nagypál József, Balogh-Győri Andrea, Tiralla Zsolt és minden kedves adományozónak, akik a Torony ABC-ben elhelyezett gyűjtőkosárba tartós élelmiszert helyeztek.

Z. A.
            

Kövessen minket a Facebookon is!