Helyi hírek 2022. december 21. 14:00

Megtartották a szalagozó ünnepséget a PG-ben

Képgaléria
Megtartották a szalagozó ünnepséget a PG-ben
Szalagozó ünnepséget tartottak a Kiskunfélegyházi Szent Benedek PG Két Tanítási Nyelvű Technikum és Kollégium sportcsarnokában, december 16-án.

Az esemény a Balázs Árpád Művészeti Iskola rézfúvós együttesének fanfárjával vette kezdetét, amelyet a végzős diákok keringője követett. A tánc során 29 párt csodálhattak meg a szülők és a meghívott vendégek. Első műsorszámként az iskola néptánccsoportja mutatott be bodrogközi táncokat, majd a 11. évfolyam nevében Papp Nándor szólt a diáktársakhoz. A 12. évfolyam nevében Gogolák Zsombor osztotta meg gondolatait, az elmúlt évek élményeit. Az ünnepség további részében a 11. évfolyamos diákok táncban mutatták be a tanórákon többször előforduló érzelmi hullámzást, majd az osztályvideók elevenítették fel az múlt pillanatait.

A szalagtűzés előtt Titusz atya, a Pannonhalmi Főapátság oktatási igazgatója áldotta meg a szalagokat. Az ünnepélyes és méltóságteljes szalagtűzést követően Rokolya Csaba igazgató szólt a megjelentekhez és iránymutatásként egy rövid történetet osztott meg a végzős diákokkal. A szalagozó ünnepség zárásaként a diák-szülő tánc során megható pillanatokat élhettek át a végzősök és szüleik.

V. B.
                 

Kövessen minket a Facebookon is!