Helyi hírek 2022. december 22. 17:00

Karácsonyi csoda a Platánban

Képgaléria
Karácsonyi csoda a Platánban
Az intézmény hagyományainak megfelelően a Platán Utcai Általános Iskola az idén is egy csodás mesejátékkal készült a közös karácsonyi ünneplésre. A 3.a és 3.b osztály tanulói Récziné Kutasi Hajnalka és Paulin-Kovács Hajnalka tanítónők felkészítő munkája alapján adták elő „A kék madár” című mesejátékot. Farkas Imréné és Liszkai-Kis Anikó tanítónők a tánc betanításában és a biztos háttér megteremtésében nyújtottak segítséget a felkészítőknek.

December 20-án este, amikor kigyulladtak az ünnep fényei az aulában, 400-an örülhettek együtt a színvonalas előadásnak. Régi szokás, hogy ilyenkor meghívják a nyugdíjas munkatársakat, velük együtt az egész alsó tagozatot, a tantestületet és a szereplő 3. évfolyamosok hozzátartozóit. A meghitt közös ünnepély végén Szunyi Anikó intézményvezető köszönte meg a gyerekek és a pedagógusok munkáját, és mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánt.

December 21-én délelőtt a felső tagozat is megnézte a mesejátékot, amelyre meghívást kaptak az iskola körzetében lévő két óvoda nagycsoportosai is.

                         

Kövessen minket a Facebookon is!