Helyi hírek 2022. december 28. 08:00

30 éves a Rollsped

30 éves a Rollsped
1991-ben indította el Szűcs-Szabó Sándor azt a vállalkozást, ami a mai Rollsped Kft. elődje volt. Egyetlen tehergépkocsival kezdte a munkát, s egy személyben látta el a fuvarszervezői, a fuvarozói, de még a könyvelői feladatokat is. 1992. novemberétől már, mint Rollsped Szállító és Szállítmányozó Kft. tevékenykedett, a cég főként belföldi fuvarokat vállalt.

Az időközben eltelt 30 év alatt azonban kellő tapasztalatra tett szert a társaság a nemzetközi árufuvarozás terén is, ami mára a fő profilja lett. Ezzel párhuzamosan maximálisan ellátták a belföldi fuvarfeladataikat is, és folyamatosan alkalmazkodtak az aktuális piaci követelményekhez. A cég három éve elkezdte a belföldi raklapos áruk fuvarozását, ennek keretében a megrendelés másnapjára akár egy raklapnyi árut eljuttatnak a címzetthez, legyen az az ország bármely területén. Ma már 60 nemzetközi és 15 belföldi szerelvénnyel dolgozik a cég.

2023-ban elkészül 2500 négyzetméteres, új, irodákat is tartalmazó logisztikai raktárcsarnokuk, amit professzionális raktári eszközökkel szerelnek fel. Itt kezdi el a cég raktározási, és az ehhez kapcsolódó logisztikai tevékenységét.



Kiskunfélegyházi telephelyükön teljes értékű logisztikai és szervizbázissal állnak partnereik rendelkezésére. A zökkenőmentes, rugalmas munkát szakképzett, angolul és németül beszélő fuvarszervező kollégák összehangolt tevékenysége alapozza meg. A speditőr kollégák szaktudása és rutinja az együttműködő partnerek igényeinek maximális kiszolgálását teszi lehetővé, legnagyobb megelégedettségükre.

A gépjárművekbe beszerelt nyomkövető és kommunikációs eszközök segítségével 0-24 órás, visszacsatolt ellenőrzés működik a Rollsped Kft-nél. Ennek segítségével folyamatosan tájékozódni tudnak a gépjárműveik pillanatnyi helyzetéről, így szükség esetén akár menet közben is módosíthatóak a szállítási feladatok.

A zavartalan, pontos munkához szükség van egy jó technikai háttérrel rendelkező flottára. A társaságnál ez adott: gépjárműparkjuk a kor elvárása szerint az EURO VI. környezetvédelmi normáknak megfelelő, megbízható járművekkel van felszerelve. A 1,5 – 2 éves, fiatal gépjárműparknak köszönhetően stabil, megbízható munkát tudnak nyújtani megrendelőiknek. Teljes körű szervizszolgáltatással rendelkeznek, aminek a saját telephelyen lévő, jól felszerelt szervizcsarnok ad helyet. A szakképzett szerelőkollégák a nap minden órájában készenlétben állnak, munkatársaik képzettsége és szakmai tapasztalata garancia arra, hogy feladataikat a legmagasabb követelmények szerint lássák el Európa egész területén.


A cég telephelyén 2014 óta működik egy CHRIST MAGNUM 5000-es három kefés személy-, busz- és kamionmosó berendezés. Ez a gép modern, biztonságos és a mai igényeknek maximálisan megfelelő berendezés. Alkalmas a személy, furgon, kis tehergépkocsi, kamion, busz és más tehergépjárművek, valamint rakterek tisztítására. A mosóberendezés nagy előnye, hogy a tisztítást lágyított, vastalanított és minden szilárd anyagtól mentes vízzel végzi. Ennek köszönhetően a mosás hatékonyabb és a száradás teljesen cseppmentesen történik.

A cég jövőbeli célkitűzése között is kiemelt szerepe van versenyképesség megtartásának, amit továbbra is minőségi eszközökkel és profi dolgozókkal kívánnak elérni. Megbízóikkal jó és rugalmas kapcsolatot ápolnak, és ezt a magas színvonalú szolgáltatások lehető legkomplexebb köre hosszú távon alapozza meg. A jól összehangolt csapatmunkának köszönhetően számos gyártóval, export-import céggel, speditőrrel évek óta kölcsönös megelégedettség mellett dolgoznak.
                   
(X)
                  

Kövessen minket a Facebookon is!