Sport 2023. január 9. 12:00

Rossz napot fogtak ki a kadet fiú kosarasok

Rossz napot fogtak ki a kadet fiú kosarasok
Miskolcon kezdte az új évet kadett fiú csapatunk. Kulcsfontosságú találkozó volt ez mindkét csapat részére, ennek tudatában készültünk az elmúlt 2 héten. Sok mindenből felkészültünk, egy dologra azonban nem tudtunk: másfél órás dugóba kerültünk az autópályán. Szó szerint beestünk a mérkőzésbe. Mind kiderült a sorsunk már ekkor eldőlt.

A fiúk ezen a mérkőzésen nem tudták az igazi arcukat megmutatni, a megszokotthoz képest jóval darabosabb, nehezebb volt a mozgásuk védekezésben, a támadásban pedig hiányzott a megfelelő koncentráció. Mindezen túl a hazaiak eredményesen játszottak – volt egy extra teljesítményük is ráadásul – megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

A legfontosabb dolgok sajnos már Örkény magasságában eldőltek. Nem így terveztük miskolci utazásunkat, de a sors most közbeszólt. A fiúkat nem érheti kritika, ilyen körülmények után ennyire sikerült ezen a napon. Büszke vagyok rájuk akkor is, ha nem nyerünk!

Pihenésre most sincs sok idő, viszont sorozatban három hazai mérkőzésünk következik.

Nemzeti fiú kadett bajnokság, „C” csoport

MEAFC/A – Félegyházi TSI: 96 – 69
(19:18, 28:14, 25:15, 24:22)


Ideje: 2023. január 7., szerda, 16:00
Helye: Miskolc, Egyetemi körcsarnok

FTSI: Abonyi 26/6, Farkas 20/6, Horváth 6, Kósa 5, Kapus 4, Várkonyi 3/3, Bán 2, Seeberger 2, Kószó 1, Bozó.

Vasárnap 16 órától egy hasonlóan magas szintű kosárlabdát játszó csapat, a Nyíregyházi Sportcentrum/A csapata érkezik hozzánk. A mérkőzés a Constantinum sportcentrumban kerül megrendezésre. Nagyon várunk minden sportszeretőt, támogassák kadett fiú csapatunkat!

Nemzeti Fiú Kadett bajnokság, C csoport
Félegyházi TSI – Nyíregyházi Sportcentrum/A
Ideje: január 15., vasárnap, 16:00
Helye: Kiskunfélegyháza, Constantinum sportcentrum
                   
Simon Zoltán, vezetőedző
                            

Kövessen minket a Facebookon is!