Helyi hírek 2014. december 8. 07:30

Lakossági felhívás a zöldhulladékok szabályos kihelyezésére

Lakossági felhívás a zöldhulladékok szabályos kihelyezésére
Tisztelt Lakosok! Tisztelt Ingatlanhasználók! Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket a zöldhulladékok helyi rendelet szabályai szerinti, megfelelő kihelyezésére.

1. Zöldhulladék közterületre – így az ingatlan elé is - csak a zöldjárat meghirdetett kezdési időpontja előtt legfeljebb három nappal helyezhető ki! (7/2013. (III.29.) önkormányzati rendelet 5. § (15) bekezdés.)



2. A zöldhulladékokat az ingatlantulajdonos, ingatlanhasználó csak a saját ingatlana elé helyezheti ki! (Más ingatlana elé, üres ingatlanra, nagyobb üres közterületre, utcák kereszteződése mellé vagy utcasarkok mellé zöldhulladékot kihelyezni tilos.)

Kérjük a Tisztelt Lakosokat, hogy a fenti előírásokat szíveskedjenek maradéktalanul betartani és az közterületeken, utcasarkokon történő nagyobb zöldhulladék-halmok kialakításától tartózkodni!

Az előírások megszegőivel szemben az illetékes hatóság a kihelyezett hulladék mennyiségétől függő hulladékgazdálkodási bírság, vagy 5000,- Ft-tól 50.000,- Ft-ig terjedő helyszíni bírság kiszabására jogosult.
 

Kérjük felhívásunk szíves megértését és betartását!
 

2014. november 19.

Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztály

 

Kövessen minket a Facebookon is!