Helyi hírek 2023. január 15. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi 2. vasárnap – 2023. január 15.

1. A hét ünnepei: kedden Szent Antal apát emléknapja, szerdán Árpád-házi Szent Margit szűz ünnepe, pénteken Szent Fábián pápa, Szent Sebestyén vértanú és Boldog Özséb emléknapja, szombaton pedig Szent Ágnes szűz és vértanú emléknapja lesz.

2. Házszentelésre továbbra is van lehetőség, akik szeretnék otthonaikra Isten áldását kérni és megszenteltetni, kérik, hogy a plébánián egyeztessenek időpontot.

3. Hétfőn este 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban, mindenkit szeretettel várnak.

4. Kedden 18.45-kor bérmálási felkészítő lesz a közösségi házban.

5. A Karitász Bolt kedden és pénteken 9 és 11 óra között tart nyitva.

6. Képviselő-testületi gyűlés lesz január 18-án, szerda este fél 7-kor a közösségi házban, amelyre várják a testület tagjait.

7. Az Ökumenikus Imahét a mai napon elkezdődött, a város keresztény felekezeteinek közös imaestje pedig január 19-én, csütörtökön lesz az Ótemplomban, este 6 órakor. Igét hirdet Hatvani Zsófia, a Kiskunfélegyházi Egyesült Protestáns Egyház lelkésze. Imádkozzunk együtt a keresztények egységéért! (Ezen a napon csak reggel 7-kor lesz szentmise a templomban.)

8. Ministráns-foglakozás lesz január 20-án, pénteken a közösségi házban, délután fél 5-től 6  óráig.

9. Várják azon jegyespárok jelentkezését, akik a 2023-ban szeretnének házasságot kötni a templomban. Bővebb tájékoztatást a plébániahivatalban kaphatnak. Az új év szentmiséire miseszándékok irathatóak ugyancsak a plébánián.

10. Az Egyházközségi Vőfély-Zenész Bál február 18-án, szombaton lesz, jegyek megvásárolhatóak január 23-án, hétfő reggel 8 órától a plébánián.
                           

Kövessen minket a Facebookon is!