• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Remek hangulatú mérkőzésen győztek az FTSI kadet fiú kosarasok a Nyíregyháza ellen
Sport 2023. január 16. 14:00

Remek hangulatú mérkőzésen győztek az FTSI kadet fiú kosarasok a Nyíregyháza ellen

Képgaléria
Remek hangulatú mérkőzésen győztek az FTSI kadet fiú kosarasok a Nyíregyháza ellen
Régi sportbarátaink érkeztek hozzánk január 15-én, vasárnap Nyíregyházáról a Constantinum sportcentrumba. Mumusnak számítottak eddig számunkra, hiszen még soha nem tudtuk legyőzni őket az elmúlt években. Becsületesen felkészülve vártuk a találkozót, amelynek – a bajnokság alapszakaszának vége felé – nagy volt a tétje.

Elképzeléseink beváltak az első két negyedben, így 20 pont feletti előnnyel vártuk a második félidőt. A harmadik negyedben faultproblémák és sérülés miatt kisebb hullámvölgybe kerültünk, olykor döcögött a játékunk, állandósult a különbség, amelyet a mérkőzés végéig meg is tudtunk tartani.

Ismét sokan ünnepelték játékosainkat a Consti sportcsarnokban, akik megérdemelten nyerték meg a rangadót a sportszerű nyíregyháziakkal szemben.

Mindenek előtt most a minket segítő szurkolóinkhoz fordulok: A csapatunk nevében köszönöm, hogy együtt harcoltuk ki ezt az eredményt! Ilyen hangulatot csak a félegyházi nézők tudnak teremteni. Hálás vagyok, hogy ennyien drukkoltak ma a fiúkért!

Ami pedig magát a mérkőzést illeti: Egy újabb nagymúltú egyesület kadet csapata látogatott el hozzánk. A héten a fiúkon látszott., hogy mindenkiben benne van a győzelem vágya, az edzésmunkájuk különösen példás volt. Összességében magas koncentráció mellett dolgoztak, még ha néha egy-egy bosszantó hiba becsúszott is. Újra csapatként voltunk nagyok, egységesek, ezen dolgozunk sokat segítőmmel, Ficsór Misivel. Közel kerültünk egy újabb álom megéléséhez, amelyért hatalmas gratuláció illeti a fiúkat.

Félegyházi TSI – Nyíregyházi Sportcentrum/A: 80 – 59 
(27:11, 18:12, 18:19, 17:17) 
Nemzeti fiú kadett bajnokság „C” csoport


FTSI: Farkas 22/6, Várkonyi 21/15, Abonyi 17/3, Kósa 9, Horváth 4, Bán 4, Kószó 3, László, Seeberger, Bozó, Kapus.

Vasárnap délután ismét hazai környezetben játszik kadet csapatunk. 16 órától a pécsi PVSK csapata lesz ellenfelünk.

Félegyházi TSI – PVSK/A
Ideje: január 22., vasárnap 16 óra
Helye: Kiskunfélegyháza, Constantinum sportcentrum

Simon Zoltán
  vezetőedző

Fotó: Balla Dorina
               

Kövessen minket a Facebookon is!