Helyi hírek 2023. január 20. 12:00

Bemutatták a Máté keresztje című regényt a könyvtárban

Képgaléria
Bemutatták a Máté keresztje című regényt a könyvtárban
Dr. Sinkó Melinda harmadik kötetének, a Máté keresztjének a bemutatója volt a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban január 19-én, csütörtökön.

Az írónőtől megtudtuk, hogy a regény főszereplője egy háziorvos, aki munkája során elkövet egy hibát és ez változások sokaságát indítja el az életében. Minden átértékelődik benne és nemcsak az orvosi praxisát, de a házat is elhagyja, ahol addig élt. Feleségével új életet kezdenek egy kis faluban, ahol a doktor életében elindul a lelki gyógyulás folyamata.

A könyvbemutatón megismerhettük a főbb szereplőket, az ő lelki vívódásaikat, keresztjeiket. Dr. Sinkó Melinda elárulta, hogy pszichoterapeutaként is fontos állomás volt az életében ez a könyv. Az írónő nagyszerűségét bizonyítja, hogy olyan súlyos témákat, mint az alkoholizmus, a családon belüli erőszak, a mérgező anya, életközépi válság vagy a megromlott házasság dolgozott fel olyan módon, hogy mindenki számára érthető, átérezhető legyen és kiutat mutasson a reménytelenségből. A terveiről elárulta, hogy szeretne egy újabb könyvet megjelentetni hamarosan, és dolgozik egy szakmai anyagon is, amit nagyon izgalmas kihívásnak él meg.

A bemutató végén lehetőség volt a szerző köteteiből vásárolni.

Z. A. 

Fotó: Fantoly Márton
                 

Kövessen minket a Facebookon is!