Helyi hírek 2023. január 22. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi harmadik vasárnap – Isten igéjének vasárnapja.

Borítókép: Koprivanacz Kristóf – Magyar Kurír

1. A hét ünnepei: kedden Szalézi Szent Ferenc püspök és egyháztanító emléknapja, szerdán Szent Pál apostol megtérésének (Pálfordulás) ünnepe, csütörtökön Szent Timóteus és Szent Titusz püspökök emléknapja, szombaton pedig Aquinoi Szent Tamás áldozópap és egyháztanító emléknapja lesz.

2. Hétfőn este 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban, mindenkit szeretettel várnak.

3. Kedden 18.45-kor bérmálási felkészítő lesz a közösségi házban.

4. A Karitász Bolt kedden és pénteken 9 és 11 óra között tart nyitva.

5. Gitáros szentségimádás lesz január 27-én, pénteken az esti szentmise után, 18.30-tól. Ide is mindenkit szeretettel várnak.

6. Az édesanyák Szent Mónika Közössége e havi összejövetelét csütörtökön, 16 órától tartja a Jókai utcai közösségi házban. A közösség szentmiséje január 28-án, szombaton 18 órakor lesz.

7. A Szent József Kör közös imádságát jövő vasárnap imádkozza az esti szentmise után, de a gyűlés kivételesen egy héttel később, február 6-án, hétfőn lesz.

8. Várják azon jegyespárok jelentkezését, akik a 2023-ban szeretnének házasságot kötni a templomban. Bővebb tájékoztatást a plébániahivatalban kaphatnak. Az év szentmiséire miseszándékok irathatók szintén a plébánián.

9. Az Egyházközségi Vőfély-Zenész Bál február 18-án, szombaton lesz, jegyek január 23-án, hétfő reggel 8 órától vásárolhatók a plébánián. Tombolatárgyakra felajánlásokat örömmel elfogadnak, előre is köszönik a támogatásokat.
                                    

Kövessen minket a Facebookon is!