Kultúra 2014. november 22. 15:59

Tisztújító közgyűlést tartott a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület

Képgaléria
Tisztújító közgyűlést tartott a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület
Kapus Bélánét választotta új elnökévé a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület a november 21-én megtartott közgyűlésén. A leköszönő elnök, Laczkóné dr. Szabó Klára munkáját virágcsokrokkal és ajándékkal hálálta meg a tagság. A város vezetése nevében Rosta Ferenc alpolgármester köszönte meg munkásságát. A közgyűlésen egyértelművé tették azt is, hogy tapasztalatára, munkájára a továbbiakban is számít a Félegyháza közművelődésért elkötelezett közösség.

A tisztújító közgyűlésen elnökhelyettessé Fekete Beatrixot, ügyvezető elnökké Kállainé Vereb Máriát, jegyzővé Mrázné Rádi Máriát választották. A gazdasági felelős Balázs Józsefné lett.

Az ellenőrző bizottság elnöki tisztét Nemes Istvánné látja el, munkáját Eszik Lászlóné és Pallagi Ferencné fogják segíteni.

Választmányi titkárnak Seres Antalnét választották meg. A választmány tagjai lettek: Ficsór Józsefné, dr. Garai István Levente, Herbály Jánosné, Kissné Juhász Ilona, Körmöndi Pálné, Kőfalviné Ónodi Márta, Luczó József, Lőrinc Istvánné, Mayer Lászlóné, Nyíki Mária, Sebőkné Kovács Katalin, Sárdi Tibor, Rádi András és Török Brigitta.

s-r

Kövessen minket a Facebookon is!