Helyi hírek 2023. február 5. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi ötödik vasárnap – 2023. február 5.

1. A hét ünnepei: hétfőn a japán vértanúk emléknapja, pénteken Szent Skolasztika szűz emléknapja, szombaton pedig a Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária emléknapja lesz.

2. Hétfőn este 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban, mindenkit szeretettel a várnak. A Szent József Kör találkozója szintén hétfőn este lesz, 18.30-kor.

3. Kedden 18.45-kor bérmálási felkészítő lesz a közösségi házban.

4. A betegek kenetének ünnepélyes kiszolgáltatása február 11-én, szombaton, a Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária ünnepnapján lesz délután 3 órakor. A szentmise alatt és előtte 2 órától már lesz lehetőség a szentgyónás elvégzésére.

5. Idén is megrendezik a Házasság Hete rendezvénysorozatot február 12. és 19. között. Ezen alkalomból a templomban február 12-én, vasárnap az esti szentmise előtt 17 órakor kezdődik a Házaspárok imaórája, február 19-én, vasárnap pedig minden szentmise végén külön áldást adnak a házaspároknak.

6. Az Egyházközségi Vőfély-Zenész Bál február 18-án, szombaton lesz, jegyek még vásárolhatók a plébánián. Tombolatárgyakra felajánlásokat örömmel elfogadnak, előre is köszönik a támogatásokat.
                                

Kövessen minket a Facebookon is!