Helyi hírek 2023. február 8. 08:00

Fogjunk össze az illegális szemét felszámolásáért Félegyházán!

Képgaléria
Fogjunk össze az illegális szemét felszámolásáért Félegyházán!
Egy jobb időket megélt zöld színű Volvo bontás utáni maradványait helyezte el valaki a Csanyi úton a napokban. Az eset nem egyedülálló. Portyáik során havi gyakorisággal találnak hasonló illegális, veszélyes hulladékot a mezőőrök – tudtuk meg Vakulya Lászlótól, a szolgálat vezetőjétől.



– Miután az összes pénzzé tehető elemet eltávolítják az autóról, az ismeretlen elkövetők a külső városrészekben egyszerűen leteszik a fémtelenített szemetet. Az esetet minden alkalommal jelezzük a rendőrségnek annál is inkább, mert ez veszélyes hulladéknak minősül. Jelenleg is folyik hasonló ügyben eljárás, reméljük, hogy az ügyészségi szakban precedens értékű ítélet születik – mondta el Vakulya László.






A Mezőőri Szolgálat – hatóságokkal karöltve – Kiskunfélegyházán is sziszifuszi munkát végez az illegális szemét felszámolásáért. Mi, a Félegyházi Közlöny munkatársai szeretnénk segítségükre lenni ebben a saját eszközeinkkel, így a jövőben felületeinken közzétesszük az illegális hulladékról készült fotókat azt remélve, hogy lesznek, akik információval rendelkeznek az elkövetőkről. Ehhez kérjük az Önök segítségét! Fogjunk össze az illegális szemét felszámolásáért Kiskunfélegyházán!



Aki információval rendelkezik a fotókon látható zöld színű Volvoról, bontásának, vagy a hulladék elhelyezésének körülményeiről, vagy bármilyen, a város területén elhelyezett illegális szemétről, az jelezze Vakulya Lászlónak, a Mezőőri Szolgálat vezetőjének, az alábbi elérhetőségek egyikén.
Telefon: 20/325-7471, email: [email protected]

                                      

Kövessen minket a Facebookon is!