Sport 2023. február 7. 17:00

Megkezdték a versenyszezont a bokszolók

Megkezdték a versenyszezont a bokszolók
Megkezdte a versenyévet a Papp László Ökölvívó Akadémia kiskunfélegyházi csoportja. A mögöttünk hagyott hétvégén, Budapesten mérkőztek meg, a 2023-as Kóczián-kupa első fordulóján. A megmérettetésen hét fővel vett részt a Kiskunfélegyházi Papp László Ökölvívó Akadémia.

Borítókép: archív

Az eredmények a következőképpen alakultak:


Seres Viktor: U12 fiú korosztály, 38 kg – győzelem. A meccs érdekessége volt, hogy mivel súlycsoportjában nem volt ellenfél, Viktor két súlycsoporttal fentebb mérkőzött. Edzője szerint rendkívül magabiztos technikai fölénnyel dolgozott a mérkőzés mindhárom menete alatt. Megérdemelten, egyhangú pontozással győzött.

Rácz Dániel: serdülő fiú, 52 kg – vereség. Pontozásos vereséget szenvedett Dániel egy nagyon szoros mérkőzésen, ami során egy igazán színes, technikás ökölvívást bemutatva maradt alul.

Tajti Márkó: serdülő fiú, 66 kg – vereség. Márkó első mérkőzését vívta rutinos, több meccses ellenfél ellen.

Ganev Péter: serdülő fiú, 70 kg – vereség. Péter szintén az első mérkőzését tudhatja maga mögött, ellenfele a tavalyi korosztályos magyar bajnok volt.

Rácz Alex: junior fiú korcsoport, 52 kg – ellenfél hiányában bemutató mérkőzést vívott.

Mészáros Dominika női serdülő (60 kg) és Rálik László serdülő fiú (100 kg) versenyzők az esemény során sajnos ellenfél nélkül maradtak.

Ramocsa Sándor vezetőedző elmondta, hogy az utánpótlás korú versenyzőik felkészülési szintje megfelelőnek bizonyult. Köszönetét fejezte ki a felkészülést segítő kollegáinak, Seres Attilának és Nagy Tibornak, valamint külön köszönetét tolmácsolta a szülőknek: a Rálik családnak és a Mészáros családnak.

Z. A. 
                   

Kövessen minket a Facebookon is!