Helyi hírek 2023. február 12. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi 6. vasárnap – 2023. február 12.

1. A hét ünnepei: hétfőn Ferenc pápa megválasztásának 10. évfordulója lesz, kedden Szent Cirill szerzetes és Szent Metód püspök ünnepét üljük.

2. Hétfőn este a Bibliaóra kivételesen elmarad Pál Feri atya előadása miatt.

3. Hétfőn Fatimai nap lesz, déli 12 órakor ünnepi szentmisét mutatnak be a Fatimai Szűz tiszteletére. Előtte fél 12-től a rózsafüzért imádkozzák. A Mária Tisztelők Köre ezen a napon este 6 órára várja a testvéreket közös imádságra a Mártírok u. 7. szám alá.

4. Kedden 18.45-kor bérmálási felkészítő lesz a közösségi házban.

5. Idén is megrendezik a Házasság hete rendezvénysorozatot február 12. és 19. között. Ezen alkalomból a templomban február 12-én, vasárnap az esti szentmise előtt 17 órai kezdettel végzik a Házaspárok imaóráját, február 19-én, vasárnap pedig minden szentmise végén külön áldást adnak a házaspároknak. A Házasság hetének részletes városi programját a hirdetőtáblán olvashatják.

6. Előre hirdetik, hogy 10 nap múlva, február 22-én Hamvazószerdával megkezdődik a Nagyböjti Szent Negyven Nap, felkészülés Húsvét Szent Ünnepére. Hamvazószerdán reggel 7 és este 6 órakor lesznek szentmisék a hamvazás szertartásával. (Iskolai szentmisék ezen a napon: reggel 8 és 9 órakor)
                  

Kövessen minket a Facebookon is!