• Kezdőlap
  • Hírek
  • Helyi hírek
  • 5 és fél milliós támogatás a Félegyházi Pékség tulajdonosaitól és barátaitól a megyei kórháznak
Helyi hírek 2023. február 15. 18:00

5 és fél milliós támogatás a Félegyházi Pékség tulajdonosaitól és barátaitól a megyei kórháznak

Képgaléria
5 és fél milliós támogatás a Félegyházi Pékség tulajdonosaitól és barátaitól a megyei kórháznak
Újabb adománnyal gazdagodott a Félegyházi Pékség, illetve Gulyás István ügyvezető igazgató és barátai támogatásának köszönhetően a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány február 15-én, szerdán.



A keol.hu értesülése szerint mint az adományátadáson elhangzott, a cég születésnapjára érkezett vendégeket arra kérték, hogy ajándék helyett adományt adjanak a kórháznak. Így jött össze az 5 millió 450 ezer forint egy része, amelyhez a Félegyházi Pékség, továbbá Szabadszállási Mihály, a MegaSped tulajdonosa, Bogasov István, a Profézia Kft. tulajdonosa, valamint Pápai István, a Bács Security vezetője is jelentősebb adománnyal járult hozzá.



Az adományátadáson részt vett Gulyás Istvánon kívül dr. Gondos Miklós, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház főigazgatója, és Dr. Horváth Zsolt, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház orvosigazgatója és a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány kuratórium elnöke.



Köszönetet mondtak Gulyás Istvánnak a támogatásért, amelyből a kórházban készülő egynapos sebészet új épületébe vásárolnak egy speciális műtéti berendezést.


                
Fotó: keol.hu
                  

Kövessen minket a Facebookon is!