Sport 2023. február 20. 12:00

Kiváló félegyházi szereplés

Kiváló félegyházi szereplés
Február 18-án és 19-én, Százhalombattán rendezték meg a XII. Rövidpályás Szenior Országos Úszó Bajnokságot. A Kiskun Vízi és Szabadidő SE hét versenyzővel vett részt a találkozón. Az igen nagy létszámban megjelent szenior úszok között elismerésre méltóan szerepeltek és képviselték Kiskunfélegyházát.

Eredmények: egyéniben 6 első – Országos Bajnok – 12 második és 5 harmadik helyezést értek el. Váltó számban egy harmadik helyezést sikerült kivívni.

Sebők János 3 Országos Bajnok arany-, 8 ezüst- és 2 bronzérmet nyert. Simon Géza 1 ezüst- és 3 bronzérmet nyert, valamint még egy negyedik helyet is kiharcolt magának. Ónodi László 1 ezüstéremmel és egy negyedik hellyel lett gazdagabb. Urbán Tamás két negyedik helyet tudhat magáénak, 50 és 200 méteres hátúszásban.

Hercsel Adél 2 Országos Bajnok aranyérmet akaszthatott a nyakába. Csenki Klára 1 Országos Bajnok arany- és 2 ezüstéremmel lett gazdagabb.

Harmadik helyen végzett a 4x50 méteres férfi vegyes váltó: Ónodi László, Simon Géza, Sebők János, Barta Tibor összeállításban.

Ónodi László

                   

Kövessen minket a Facebookon is!