Helyi hírek 2023. február 23. 12:00

Még lehet licitálni a focisztárok által dedikált labdára

Még lehet licitálni a focisztárok által dedikált labdára
A Matkói Szabadidő Sportklub képviseletében, Török Tibor Zsolt elnök is csatlakozott a másfél éves, akut limfoid leukémiával diagnosztizált kislány, Tamási Izabella javára meghirdetett jótékonysági kezdeményezéshez. Tibor egy focilabdát ajánlott fel licitre, amit a magyar labdarúgó-válogatott dedikált. A licitlépcső 2000 forint, a felajánlásokat a Tourinform iroda Facebook-oldalán tehetik meg.

Az elnök megkeresésünkre elmondta, hogy a Matkói Szabadidő Sport Club képviseletében csatlakoztak a gyűjtéshez. A civil szervezet tevékenységében a sportnak jut kiemelt szerep, de az egymás iránt érzett felelősség, a nehéz helyzetbe kerültek megsegítése is fontos összetartó ereje a közösségnek.  

– A kis Izabella javára indított jótékonysági kezdeményezéssel a Facebookon találkoztam. Sajnos sok ilyen hírt hallunk nap mint nap, de ez a történet magával ragadott. A csatlakozás módjának gondolata több nap elteltével fogalmazódott meg bennem azzal az igénnyel, hogy hozzásegítsük a kislányt a gyógyulásához szükséges feltételekhez. Családapaként még inkább át tudom érezni a szülők helyzetét.

A felajánlott különleges labdáról megtudtuk, hogy azt a 80-as, 90-es és 2000-es évek magyar labdarúgó-válogatottjának tagjai, sikeredzők és egykori szövetségi kapitány is aláírta, így Nyilasi Tibor, Csank János, Gelei Imre, Estárházy Márton, Vincze Ottó, Pisont István, Tököli Attila és még sokan mások. 

V. B.
                 

Kövessen minket a Facebookon is!