Hirdetmények 2023. február 23. 16:00

Tájékoztató a barnakőszenet igénylők részére

Tájékoztató a barnakőszenet igénylők részére
Az orosz ukrán fegyveres konfliktus jelentősen megváltoztatta az európai emberek, és közöttük a magyar emberek életét. Az elhúzódó háború nyomán kialakult energiakrízis okozta nehézségek áthidalása érdekében indította el a kormány a magyarországi barnakőszén-programot, segítve az önkormányzati intézmények fűtését, lehetőséget adva a lakosságnak hazai barnakőszén elérhető áron történő megvásárlásához.

A lakosság részére az Ormosszén Zrt. webáruházat hozott létre, amely elérhető az interneten a hazaiszen.hu weboldalon, ahol a lakossági megrendeléseket regisztrációt követően ugyanúgy lehet intézni, mint bármely más webáruházban.

A kormány intézkedéseivel összhangban lehetőséget kívánunk teremteni azon lakosok részére is, akik nem rendelkeznek internet eléréssel. Ezek a lakosok az önkormányzat ügyintézőjének segítségével tudnak megrendelést leadni. 

Fontos hangsúlyozni, hogy az önkormányzat csak közvetítői feladatokat lát el a megrendelés továbbításában, a megrendelt szén kiszállításában és az áru ellenértékének kifizetésében nincs szerepe.

Abban az esetben, ha igénybe szeretné venni az Önkormányzat segítségét, akkor ügyfélfogadási időben keresse a Szociális és Közfoglalkoztatási Osztály Szociális Csoportjának ügyintézőit.
                    
Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata
                   

Kövessen minket a Facebookon is!