Helyi hírek 2023. március 16. 14:00

Fegyverekkel „harcolhatnak” március 18-án a leukémiás Izabella gyógyulásáért

Fegyverekkel „harcolhatnak” március 18-án a leukémiás Izabella gyógyulásáért
Kiskunfélegyháza város számos lakója összefogást szervez Tamási Izabelláért, akinek fiatal kora ellenére meg kell küzdenie a súlyos kórral. A jótékonysági sütivásár mellett a város különféle szabadidős sportjainak képviselői is egyemberként álltak a nemes ügy mellé.

Borítókép: Paintball és Airsoft Kiskunfélegyháza Facebook-oldala

Besztercei Attila, a Paintball és Airsoft Kiskunfélegyháza vezetője lehetővé teszi, hogy a látogatók egy nyílt napon betekintést nyerjenek az airsoft és paintball fegyverek világába és kipróbálhatják azokat. Ezekhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni az egykori kiskunfélegyházi laktanya 4. számú épületébe, amit a GPS segítségével könnyedén megtalálhatnak. A nyílt nap részvételi díját teljes egészében Izabella gyógyulására fordíthatják a szülők.



Attila a beszélgetésünk alkalmával elmesélte, hogy a kiskunfélegyházi Tourinform irodájának hirdetőtábláján értesült a kislány javára szervezett sütivásárról, és ekkor fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy ő is szeretne valahogyan segíteni a családnak. Az iroda vezetőjével egyeztetve hamar kirajzolódott a nyílt nap lehetősége, és rövid szervezkedés után kitűzték a megfelelő, március 18-ai időpontot. Attila lapunknak elmondta, hogy mind a közösségi platformon, mind pedig szórólapok segítségével próbálják az eseményt széles körben népszerűsíteni. A szórólapok, plakátok nyomtatásában segítséget nyújtott neki Bodor Csaba, a Tandem Dekortól. Attila kiemelte továbbá, hogy ha bárki úgy érzi, hogy szívesen csatlakozna a nyílt naphoz akár büfével, akár bármiféle szolgáltatással, keresse őt bizalommal. Így együtt talán még több pénz gyűlhetne össze a kislány gyógyíttatására.

Igaz a jól ismert mondás, miszerint jónak lenni, jó!

Tarjányi Lili
                

Kövessen minket a Facebookon is!