Helyi hírek 2023. március 8. 18:00 Forrás: Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kiskunfélegyházán és Kunszentmiklóson is toboroztak

Kiskunfélegyházán és Kunszentmiklóson is toboroztak
A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök bevásárlóközpontban és iskolában is népszerűsítették a hivatásos szakmákat.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság egyenruhásai tegnap a KSZC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum Szakképzőiskola és Kollégiumban jártak azért, hogy a középiskolás diákoknak tájékoztatást nyújtsanak a határvadász, a járőr és az iskolaőr hivatásokról, a felvételi eljárásról, valamint a várható szolgálati feladatokról.

Kunszentmiklóson a helyi bevásárlóközpontban várták információkkal a toborzók a város lakosságát. Az egyes szakterületeket érintő jogviszonyról szórólapokon is tájékozódhattak az érdeklődők.

A képzéssel kapcsolatban online ide kattintva informálódhatnak.

Legyél Te is Rendőr Facebook-oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a vármegye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.
                              

Kövessen minket a Facebookon is!