Helyi hírek 2023. március 13. 17:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
A Mária Tisztelők Köre március 13-án, hétfőn 18 órára várja a testvéreket közös imádságra a Mártírok u. 7. szám alá, Lugosi Lászlónénál, a földszinten.

1. Ma 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban, várják szeretettel a testvéreket.

2. Kedden 18.45-kor bérmálási felkészítőt tartanak a közösségi házban.

3. A Karitász Bolt megújult készlettel kedden és pénteken 9 és 11 óra között tart nyitva.

4. A Nagyböjti Szent Negyven Nap ideje alatt péntekenként szigorú hústilalom van érvényben, amely mellé bátran vállaljunk plusz lemondást vagy külön jócselekedetet. A nagyböjti-húsvéti időszakban ne felejtsük el elvégezni szentgyónásunkat.

5. Nagyböjti lelkigyakorlat lesz március 16. és 18. között, csütörtökön, pénteken és szombaton lesz, amit Ft. Dr. Janes Zoltán zákányszéki plébános atya vezet majd a 18 órai szentmisék keretében. Előtte 17 órától gyónási lehetőséget lesz a templomban. Vegyünk részt minél többen húsvéti lelki felkészülésünkben!

6. Nagyböjtben minden szerdán és pénteken imádkozzák a keresztutat, 17 órától, az esti szentmise előtt. Most szerdán a Betánia Imaközösség, pénteken a Szent József Kör vezeti a keresztúti imádságot.

7. Március 19-én, vasárnap a szentmisék végén az édesapákat részesítik külön áldásban Szent József ünnepe kapcsán. Ebben az évben Szent József ünnepe a nagyböjti vasárnap miatt hétfőre, március 20-ára kerül.
          

Kövessen minket a Facebookon is!