• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Tisztesen helytálltak Kecskeméten is az FTSI kadet fiú kosárlabdázói
Sport 2023. március 18. 18:10

Tisztesen helytálltak Kecskeméten is az FTSI kadet fiú kosárlabdázói

Tisztesen helytálltak Kecskeméten is az FTSI kadet fiú kosárlabdázói
Szomszédvári csatára utaztunk március 10-én, pénteken Kecskemétre, ahol a rájátszást eddig hibátlan mérleggel teljesítő kecskeméti Akadémisták vártak ránk.

Az első, valamint a második negyed közepéig kiegyenlített játék folyt a pályán, ekkor azonban elsősorban a mi eladott labdáinknak köszönhetően 10 pontos előnyre tett szert ellenfelünk, amelyet a harmadik negyedben növelni is tudott. A félegyházi fiúk becsületére szóljon, hogy az utolsó negyedben 7 pontra is vissza tudtak kapaszkodni, de ennél többre ezen a napon már nem futotta.

Nagyon komolyan felépített Akadémiához látogattunk az előző fordulóban. Tanulni jöttünk és azt gondolom tapasztalatokkal tértünk haza. Továbbra is a sok eladott labda okozza a legnagyobb gondjainkat, koncentrációs dolgokról beszélek, folyamatosan dolgozunk ezek javításán. Játékosaim hozzáállásával, fegyelmezettségével azonban nem lehet panasz, büszke vagyok rájuk amiért hétről hétre az ország legjobbjai ellen is felveszik a versenyt. 

Ezúton szeretnénk megköszönni a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia meghívását a KTE
Kaposvár  NBI-es mérkőzésre, nagy élmény volt mindannyiunknak. Hajrá KTE!

Nemzeti fiú kadett bajnokság, rájátszás, Fehér-csoport
Kecskeméti KA/A Félegyházi TSI: 71 – 61
(15:16, 20:12, 20:12, 16:21)


FTSI: Farkas 24/9, Abonyi 16/3, Várkonyi 6/6, Kósa 5, Bán 5, Kapus 3, Horváth 2, Seeberger, , László, Bozó.



Március 19-én, v
asárnap újabb rangadó vár csapatunkra, hiszen a nagy múlttal és jelennel rendelkező Vasas Akadémia látogat hozzánk a Constantinum sportcentrumba. Minden sportszerető félegyházit nagy szeretettel várunk!

Simon Zoltán vezetőedző
                   

Kövessen minket a Facebookon is!