Kultúra 2023. március 19. 11:00

Jótékonysági hangverseny volt a zeneiskolában

Képgaléria
Jótékonysági hangverseny volt a zeneiskolában
Hosszú évek óta hagyomány, hogy tavasszal jótékonysági koncertet szervez a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola. Az ideit március 18-án, szombaton rendezték meg, ahol az iskola tanárainak és egykori növendékeinek játékát élvezhette a közönség.

A megjelenteket Kis-Fekete Vilmos igazgató köszöntötte az iskola Jankovszki Ferenc Koncerttermében. Elmondta, hogy egy nagyon szép műsorral készültek a kollégák és rajtuk keresztül nagyon sok egykori növendék is helyet kapott ma, akik valamikor ennek az iskolának a parkettáját koptatták és itt tanultak.

A reneszánsztól a könnyűzenéig a repertoár nagyon széles volt a több mint egy órás koncert során. A színvonalas műsor az iskola hangszerparkjának szinte teljes bemutatásával valósult meg, színesre, változatosra és minden korosztálynak rendkívül élvezhetővé varázsolva az estet. A fináléban – eddig nem megszokott módon – egy Phil Collins klasszikus szólalt meg. Az Another day in Paradise című dalban közreműködött Bolla Julianna zongorán, Takács Gábor gitáron, Szőke Gábor dobon, Takó Lajos vibrafonon és Kis-Fekete Vilmos digitális zongorán.

Az eseményen befolyt összeget az iskola növendékeire fordítják.

Z. A.
                      

Kövessen minket a Facebookon is!