Hirdetmények 2023. április 4. 08:00

Kéményseprőket keresnek

Kéményseprőket keresnek
Felvételt hirdet kéményseprői munkakör betöltésére a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő-ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezete.

A kéményseprő szakmáról

A kéményseprő ma már nem csak a tűzmegelőzés kérdéseiben illetékes, feladata van a légszennyezés ellenőrzésében és az energiatakarékosság területén is. A kéményseprő szakemberek minden évben több ezer, valamilyen veszélyt jelentő hibát tárnak fel a tüzelőberendezések és füstelvezető rendszerek átvizsgálásakor.

Előremeneteli lehetőségek: szakmai képzések (kéményseprő szakmunkás képzés, kéményseprő mesterképzés), folyamatos továbbképzési lehetőségek munkaköri előrejutás.

Illetmény:

Betanított kéményseprő: bruttó 232.000 Ft

Szakmunkás kéményseprő: bruttó 340.000 Ft

Kéményseprőmester: bruttó 448.800 Ft

Előnyök: hosszú távú, biztos munkalehetőség; béren kívüli juttatások (cafeteria; szociális, jóléti és kulturális kedvezmények támogatások); felszereléssel, ruházattal történő ellátás; lakáscélú munkáltatói támogatás; kedvezményes üdültetés, rekreációs lehetőségek; gyermektáboroztatás.


Jelentkezési feltételek:

  • betöltött 18. életév
  • büntetlen előélet
  • erkölcsi bizonyítvány (3 hónapnál nem régebbi)
  • egészségügyi alkalmassági vizsgálat
  • minimum alapfokú iskolai végzettség


Jelentkezni lehet telefonon, a +36 20 8200-462-es, illetve a +36 20 8200-718-as telefonszámok egyikén, vagy az alábbi email címeken: [email protected][email protected]

További információk: 

https://gek.katasztrofavedelem.hu
(Szakmai tájékoztatók/álláshirdetés)
                      

Kövessen minket a Facebookon is!