• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • FTSI U16 fiú kosárlabda: a Kecskeméti Kosárlabda Akadémiát fogadják szerdán
Sport 2023. április 16. 16:00

FTSI U16 fiú kosárlabda: a Kecskeméti Kosárlabda Akadémiát fogadják szerdán

FTSI U16 fiú kosárlabda: a Kecskeméti Kosárlabda Akadémiát fogadják szerdán
Tovább menetel a rájátszásban a kiemelt kadet bajnokságban szereplő Félegyházi TSI fiú csapata. Az elmúlt másfél hétben két mérkőzést is játszott. Hazai pályán hatpontos vereséget szenvedett a székesfehérvári Dávid Kornél Akadémia ellen, majd szombaton a pécsi Rátgéber Akadémia bizonyult jobbnak a félegyházi csapatnál.

Eredmények:

Félegyházi TSI – Dávid Kornél KA: 73 – 79

NKA Pécs/B – Félegyházi TSI: 64 – 49

Kulcsfontosságú két mérkőzést játszottunk a „B” döntőbe jutásért az elmúlt másfél hétben. A fehérváriak ellen sajnos mindvégig hiányzott a megfelelő energia játékunkból, minimális különbséggel, de jobb volt ellenfelünk. A pécsi mérkőzést rossz előjelekkel vártuk, hiszen betegségek miatt nem a teljes kerettel tudtunk készülni. Ennek ellenére a fiúk kitettek magukért, szoros mérkőzést tudtak játszani neves ellenfelük ellen. A különbség csak az utolsó negyedben alakult tíz pont fölé. A nagy ritmusban játszott találkozón sok szép megoldást láthattunk játékosainktól, a fáradtság azonban döntőnek bizonyult. Szégyenkezésre nincs okunk, hiszen az ország legkiemeltebb csapatai ellen szenvedtünk szoros vereségeket. Büszke vagyok csapatomra! értékelt – Simon Zoltán vezetőedző.

A következő mérkőzésre alig néhány napot kell csak várni, hiszen április 19-én, szerdán 17 órától a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia lesz a félegyháziak vendége a Constantinum sportcentrumban.
Minden sportszeretőt félegyházit nagy szeretettel várnak!


Nemzeti Fiú Kadet Bajnokság – Rájátszás a döntőkbe jutásért
Félegyházi TSI – Kecskeméti KA/A

                  

                         

Kövessen minket a Facebookon is!