Helyi hírek 2023. április 26. 13:00

Ki mondta, hogy nem lehet könnyed egy dicsőítő koncert?

Képgaléria
Ki mondta, hogy nem lehet könnyed egy dicsőítő koncert?
Különleges zenei koncertet szerveztek április 21-én az esti órákban a kiskunfélegyházi VÁLASZ Szenvedélybetegsegítő és Drogprevenciós Központ – Konferencia és Misszós Centrumban.

Csiszér László és dicsőítő zenekara a könnyűzene dallamait felhasználva szerették volna Isten magasztalását minden korosztállyal megismertetni. A jellemzően popmuzsika alappal rendelkező stílus itthon a 90-es években, a Tűz, majd az Ez az a Nap! dicsőítő koncertsorozat révén vált ismertté. A Jókai utca 30. szám alatti intézménybe szép számmal látogattak el a vendégek, akik a kicsivel több mint egyórás koncert alatt énekkel és hangszeres kísérettel is bekapcsolódtak a jó hangulatú eseménybe. Aki kedvet kapott egy klassz hangulatú együttléthez, május 5-én várják szeretettel a rendezők a következő ilyen eseményre.

Az intézmény egyébként nappali ellátás keretében fogadja az önként jelentkezőket, vagy más intézmény által az intézménybe küldött szenvedélybetegeket, akiknek problémát jelent valamely kémiai vagy viselkedésbeli függőség. Segítséget tudnak nyújtani olyanoknak is, akiknek környezetében, rokonságában szenvedélybeteg van. A közös munka megkezdésének feltétele az együttműködésre irányuló szándék kifejezése.

V. B.
                

Kövessen minket a Facebookon is!