Sport 2023. április 28. 09:00

Hírek a Batthyányból

Hírek a Batthyányból
Számos helyezést értek el a Batthyány Lajos Általános Iskola csapatai az elmúlt napokban.

Első hely és különdíj a táncversenyen

Budapesten tartották a Ritmuscsapatok Országos Táncversenyét, április 23-án. Az eseményen a lányok kvalifikálták magukat a Prágai Európa Bajnokságra, a
Piramis Dance VFSE csapata különdíjat, a 2009-es egyéni korcsoport akrobatikus látványtáncok kategóriájában a Batthyány iskola 7.a osztályosa, Samu Bodza első helyezést ért el, és különdíjat kapott. A csapat tagja, a 8.z osztályos Czakó Kata egyéniben is megkapta a harmadik „diamond” kártyáját, így elindulhat a júniusi Diamond Kupán. A csapat tagjai voltak még: Szedlacsek Tünde, Csuka Lilla, Csőke Csenge.









Platán futás

Első helyezést ért el a Platán futáson Lantos Lili, a Batthyány Lajos Általános Iskola 3.z osztályosa. Az 5.z osztályos Vidéki Noémi II. 3. helyezést ért el.








Nyeregben is jók vagyunk

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói is részt vettek a Zöldmező Lovas Sport Egyesület versenyén, április 22-én. Csuka Lilla, 5.a, a 10 év feletti haladó kategóriában 1. helyet ért el Barbara nevű lovával. Dobos Eszter, 5.a az ügyességi 10 év feletti haladó kategóriában 2. helyezést ért el saját nevelésű lovával, Henivel.



Szintén az 5.a osztályból, Törteli Hanna Réka 10 év feletti ügyességi stílus versenyszámban 2. helyezett lett. Ugyancsak Hanna ügyességi 10 év feletti hibaidős versenyszámban 3. helyet ért el Barbara nevű lovával. A 6.a osztályos Kovács Ráhel  ügyességi versenyszámban az 5. helyet érte el Holló nevű lovával.







Gratulálunk nekik és edzőiknek!

Pelyva Imre




Sólyompróba

Harmadik helyezést ért el a gyermekfiú korosztály történelmi kategóriájában, tisztességes versengésben Pozsár Balázs, a Huszka József Hagyományőrző Sport Egyesület íjászversenyzője, a Batthyány iskola 7.a osztályos tanulója.





                            

Kövessen minket a Facebookon is!