Helyi hírek 2023. április 30. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Húsvét negyedik vasárnapja – Hivatások vasárnapja – 2023. április 30.

1. A hét ünnepei: hétfőn Szent József a munkás emléknapja, kedden Szent Atanáz püspök és egyháztanító emléknapja, szerdán pedig Szent Fülöp és Jakab apostolok ünnepe lesz.

2. Májusban minden esti szentmise előtt fél 6-tól imádkozzák a templomban a loretói litániát, kérve a Szűzanya közbenjárását.

3. Május 1-jén, hétfőn a munkaszüneti nap miatt nem lesz Bibliaóra.

4. A héten lesz elsőpéntek, 24 órás szentségimádás lesz reggel 6 órától, a férfiak zarándoklata Pálosszentkútra 17 órakor indul az Ótemplomtól.

5. Hálásan köszönik a testvéreknek a hivatások és a papnevelés megsegítésére adott perselyadományait.

6. Az adóbevallások idején kérik a testvéreket, hogy adójuk 2x1 százalékáról szabadon döntve, lehetőségük szerint támogassák a Magyar Katolikus Egyházat és az Ótemplom Alapítványt! Részletek a templomi hirdetőtáblán.

7.
Közös MAJÁLIST szervez a két plébánia május 20-án, szombaton a Városi Parkerdő kistisztásán, délelőtt 9 órától. Ingyenes ebédet kínálnak, de evőeszközt, tányért, poharat és innivalót mindenki vigyen magával. Az ebéd szervezése miatt a részvétel jelentkezéshez kötött. Jelentkezni május 14-éig a sekrestyében és a plébánián hivatali időben lehet. Mindenkit szeretettel várnak a rendezvényre.
              

Kövessen minket a Facebookon is!