Helyi hírek 2023. május 4. 16:00

Toborzás Kiskunfélegyházán

Toborzás Kiskunfélegyházán
Az elmúlt napokban is folyamatos volt a toborzás Bács-Kiskun vármegyében.



A megyei toborzók az elmúlt napokban sem tétlenkedtek. Jártak többek között a kiskunfélegyházi Kossuth Lajos szakképző iskola diáknapi rendezvényén, valamint a Mezgé tangazdaságának diáknapján. Az egyenruhások a végzős tanulókat tájékoztatták a határvadász, a járőr és az iskolaőr hivatásokról, a felvételi eljárásról, valamint a várható szolgálati feladatokról. Az eseményt különleges rendőrségi felszerelések és toborzási anyagok színesítették.



A kiskunfélegyházi parkerdei majális volt a toborzók harmadik célpontja. A május 1-jei rendezvényen rendőrségi sátor várta azokat, akik az ünnepi pihenést piknikezéssel töltötték.

A képzéssel kapcsolatban ide kattintva informálódhatnak.

Legyél Te is Rendőr Facebook-oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.



A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a vármegye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.
            

Kövessen minket a Facebookon is!